Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millores a les escoles durant l'estiu

Durant el mes d'agost, coincidint amb les vacances escolars, els centres educatius de Ripollet aprofiten per posar a punt les seves instal·lacions. Enguany, aquestes actuacions són especialment destacades, gràcies als diners que el Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) dedicarà a infraestructures educatives i que a Ripollet sumaran més de 240.000 euros, dels quals 138.932,10 euros seran per a pintura i 99.226,37 per a obres. A tot això, cal sumar els 90.000 euros que l'Ajuntament ha previst dins els pressupostos municipals d'enguany per a manteniment dels col·legis i l'aportació pròpia de la Generalitat.

Altres novetats
Pròximament, s'adeqüaran les finestres i la teulada del Centre de Formació d'Adults Jaume Tuset, per tal de solucionar les filtracions de la pluja. Aquesta reforma tindrà un cost de 37.000 euros, aportats pel consistori. A més, també està pendent la millora de les baranes del menjador de l'Escursell, amb un cost de 2.772 euros.

Primària
El CEIP El Martinet començarà enguany 5è de primària, mentre que el CEIP Els Pinetons, que va inaugurar la seva segona fase de construcció el passat juny, iniciarà aquest nou curs el cicle de primària.

Reformes previstes als centres educatius de Ripollet
CEIP Francesc Escursell: ctra. de l'Estació, 9
Amb els diners del FEIL, s'adequaran els banys de la primera planta per a ús del professorat i es posarà paviment de PVC a la sala multidisciplinar de la planta baixa. Pel que fa a les inversions de la Generalitat, es destinaran a l'ampliació del menjador, tot i que aquestes obres no s'iniciaran fins els mesos de setembre-octubre.

CEIP Enric Tatché: carrer de Pau Casals, 101
Es canviarà la fusteria exterior de l'edifici d'educació infantil per alumini i també es posaran persianes noves.

CEIP Gassó i Vidal: carrer Rocabruna, 1
Es reformarà el bany situat a la primera planta. També es canviarà l'enllumenat exterior i es realitzarà la segona fase d'adequació de l'escomesa elèctrica, amb una despesa, a càrrec de l'Ajuntament, de 2.711 euros.

CEIP Josep Mª Ginesta: carrer de Puigmal, 59
Es substituirà part de la fusteria exterior de l'edifici de primària per alumini. Es posaran vidres de seguretat amb càmera d'aire i s'instal·laran persianes noves. També estan previstes feines de pintura. Amb les inversions del consistori es millorarà l'enllumenat exterior. Amés, es continuarà l'adequació de l'antiga casa del conserge a través d'un Pla d'Ocupació del PMO.

CEIP Anselm Clavé: carrer de les Escoles, 1
La reforma més important d'aquest centre l'assumeix l'Ajuntament de Ripollet. Es tracta de l'adequació de la caldera de l'edifici central amb un cost de 27.000 euros. També es millorarà l'enllumenat exterior. Amb els diners del FEIL, es realitzarà la reforma completa dels banys de la planta baixa, s'adaptaran els banys del professorat i es substituirà la fusteria exterior de l'edifici per alumini i persianes noves. També es col·locarà una porta entre els dos patis.