Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 23 de juliol de 2009

L'Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, 23 de juliol, una nova sessió plenària, de caràcter ordinari, que comptarà amb 11 punts a l'ordre del dia. Entre els més destacats, hi ha la modificació de l'ordenança fiscal nº19 que permetrà a les persones que portin més de 2 anys abonats al PAME i que estiguin en situació d'atur, demanar l'exempció d'aquesta quota.

Per accedir a aquesta demanda, s'haurà de complir uns requisits mínims, com que els ingressos de la unitat familiar no superin en 1,5 vegades el salari mínim interprofessional. Totes aquestes condicions s'hauran d'acreditar amb la corresponent documentació i la situació serà revisada cada tres mesos. Segons va explicar l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, en roda de premsa, aquesta és una mesura important donat el moment econòmic actual.

D'altre banda hi haurà dues modificacions de crèdits: la primera, de 9.720 euros, és una subvenció que anirà destinada al Pla de Formació d'Adults l'Associació Jaume Tuset. La segona, de 52.000 euros, consisteix en incorporar aquest import, que prové del romanent de tresoreria del PAME, als seus pressupostos i que es destinarà a arreglar les voreres del carrer Nou, després d'haver realitzat les del carrer Padró.

El punt número 6 consisteix en aprovar la modificació dels terminis d'execució del projecte de construcció de la residència per a la gent gran, que està aturat des del passat mes de setembre. Això suposarà establir el començament de les obres en 5 mesos i en 16 mesos per l'acabament.

També s'aprovaran les festes locals de cara al 2010, que seran el dilluns 24 de maig, celebració de la Segona Pasqua i el 30 d'agost, dilluns de Festa Major.

Per últim destacar que hi haurà una moció, proposada pel grup municipal del Compromís per Ripollet, que demana modificar alguns aspectes del Pla Metropolità de Gestió de Residus.

L.P.