Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament posa en marxa el servei de pagaments d'impostos per Internet

L'Ajuntament de Ripollet posarà en marxa el proper 23 de juliol el servei de pagaments d'impostos en línia a través de la web municipal . La iniciativa, que compta amb la col·laboració de Caixa Catalunya i la Diputació de Barcelona, permet la liquidació de tots els impostos i taxes gestionats directament pel consistori, així com els delegats a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació, com ara l'impost de vehicles, les multes de trànsit i també les liquidacions de pagaments fora de termini.

Tots els ciutadans poden fer servir aquesta finestreta de pagament, independement de l'entitat bancària a la que pertanyin, ja que el sistema funciona amb targeta.
Per fer aquestes liquidacions caldrà tenir a mà l'avís de pagament, on surten les dades de l'emissor, referència, indentificació i l'import del rebut. La segurat de l'operació està garantida per la passarel·la de pagament de l'entitat bancària o de l'organisme tributari, segons el cas.
El servei de pagaments en línia de l'Ajuntament de Ripollet també inclou la domiciliació bancària d'impostos, que evita oblits i recàrrecs per demora i l'haver d'estar pendent cada any del calendari del contribuent i l'arribada dels rebuts. Els tributs domiciliables són l'Impost de Bens i Immobles (IBI), l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE), l'impost de vehiches, la taxa de recollida d'escombreries i la taxa d'entrada de vehicles (guals). En el cas de la contribució urbana, també es pot sol·licitar el seu fraccionament en dos semestres.
La darrera tongada de pagament d'impostos serà del 15 de setembre al 16 de novembre i correspon a l'IAE, guals i escombreries.