Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sonia Mañas, sisena al Campionat d'Espanya Junior

L'atleta del RUA, Sonia Mañas, va acabar sisena a la final del Campionat d'Espanya Junior, que es va celebrar el passat cap de setmana de l'11 i 12 de juliol, a Calvià (Mallorca). Mañas ha aconseguit aquesta nova marca en la seva primera temporada en aquesta categoria.

El mateix cap de setmana també Joan Domingo va aconseguir la segona posició a la prova de 800 metres, a la 4ª jornada del Criterium Josep Capmany, a les pistes de Can Dragó (Barcelona). Juan Arias va acabar en el lloc 80, 23è de la seva categoria d'edat, a la Cursa d'Andorra. A la prova, amb un recorregut de 10 kilòmetres, van participar 303 atletes.

Tant el RUA com el Patronat Municipal d'Esports ja estan preparant la Cursa de Festa Major, que tindrà lloc el proper 30 d'agost i que repetirà el mateix circuït de l'edició anterior. Les inscripcions estan a punt d'obrir-se i es preveu la presència de més de 600 atletes, a les curses de 5 i 10 km i més d'un centenar a les curses infantils, de 800 i 2400 metres.