Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació a la festa solidària de Creu Roja

La festa de benvinguda a l'estiu per als més joves organitzada per la Creu Roja Joventut de Cerdanyola, Ripollet i Montcada el passat 10 de juliol, va comptar amb un gran nombre de participants. L'objectiu era fomentar hàbits saludables d'oci entre els joves a través de la trobada que, sota el títol ‘Benvingut estiu!” va tenir lloc al casal de joves de Cerdanyola del Vallès.

La festa va començar a les 19h amb tallers d'hàbits saludables, com els tatuatges d' henna, consells sobre salut sexual i cocktails refrescants i saludables amb sucs de fruita i begudes sense alcohol. Els voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut aconsellaven els joves de la seva edat per tal de fomentar pràctiques d'oci que permetin els joves gaudir del cap de setmana i de l'estiu sense necessitat d'adoptar costums que puguin tenir efectes additius i/o nocius per a l'organisme. A més mitjançant la realització d'aquests tallers es va fomentar la participació voluntària dels joves en la vida associativa de la zona gràcies als programes de Creu Roja Joventut.

A les 9 de la nit va començar el concert ofert pels grups The fresh and the tootheads, Dos vidas, Huracán, Thrashkill-on i Machakassaurioss, que va comptar amb una gran assistència de públic.

L.P.