Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

450 bicicletes a la trobada organtizada per les CAV

Les Candidatures Alternatives del Vallès, de les quals forma part el Compromís per Ripollet, van aplegar el passat diumenge, 12 de juliol, 450 bicicletes en defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici segurs al Vallès. Es tracta de la segona edició de la bicicletada de les CAV, que l'any passat es va celebrar a Ripollet.

En aquesta ocasió, la cita va ser a Sabadell i es va comptar també amb la participació de ciclistes procedents de Badir, Castellar, Cerdanyola, Ripollet i Rubí. També hi ha participat membres de l'associació Bicis–Chopper, que van posar la nota de color amb les seves espectaculars bicicletes.

A Sabadell, es va realitzar un recorregut urbà, que va finalitzar al Parc Catalunya amb un refrigeri i la lectura d'un manifest per reivindicar els drets dels usuaris i usuàries de la bicicleta: el dret a desplaçar-se amb seguretat per itineraris urbans i interurbans i el dret a exigir a les administracions infraestructures adequades a la mida de les persones i de les bicicletes.

Fotografies cedides per les CAV.

L.P.