Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves iniciatives del PMO per a impulsar la igualtat d'oportunitats

En el marc del programa Itineraris Immigrants del Programa Integral de Polítiques d'Ocupació (Pla d'Acció 2008-2009), el PMO acaba de finalitzar un curs d'operador de carretons elevadors. Al curs han participat 12 persones immigrants comunitàries en situació de demanda activa de feina. Aquest pla està impulsat pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.

El curs, que es va desenvolupar entre els darrers dies de juny i els primers de juliol, ha comptat amb 20 hores, de les quals 8 han estat teòriques i 12 pràctiques. El nombre de places disponibles s'ha limitat a 12, tenint en compte la diversitat de nivells de coneixement del idioma. Anteriorment, i en el marc del programa Itineraris Immigrants, se'ls va fer una entrevista personal per tal de detectar les seves necessitats tant formatives com laborals i així elaborar un itinerari de la seva situació de partida.

El PMO té previst iniciar un altre curs al setembre sobre aplicacions informàtiques bàsiques, on els usuaris podran tenir competències en aquest àmbit, amb l'objectiu de poder fer gestions que siguin d'utilitat pel seu itinerari laboral.

R.H.