Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliació de les obres del carril BUS-VAO a la C-58

El divendres dia 10 de juliol quedarà completament implantada la reducció d'amplades i la nova senyalització de les obres de la C-58 que ha ampliat durant aquesta setmana el tram en obres. Recordem que aquesta reforma correspon a la creació del futur carril per a vehicle d'alta ocupació que unirà Ripollet amb l'avinguda Meridiana de Barcelona.

Així el tram afectat per obres s'estendrà des del polígon industrial La Ferreria i la intersecció de l'autopista amb la carretera N-150.
En el tram en obres, de 2,4 quilòmetres, els carrils, tres per sentit, passaran a tenir una amplada d'entre 3,2 i 3 metres, davant els 3,5 metres actuals. A més s'ocuparan els dos marges laterals per comptar amb l'espai necessari per treballar.

Així durant les nits de la segona setmana de juliol s'ha realitzat l'adaptació del tram en obres, amb l'ocupació puntual d'algun dels carrils durant la matinada. Mentre es mantingui la reducció d'amplada dels carrils, es limitarà la velocitat màxima autoritzada a 80 quilometres per hora.

Segons ha informat el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, es tancarà també el pas elevat per a vianants sobre la C-33 que uneix els barris de Torre Baró i Vallbona a l'altura del pont del Congost.

L.P.