Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat d'Ocupació realitza un curs sobre els col·lectius joves violents

Durant tots els dimecres del mes de juliol el Patronat Municipal d'Ocupació està portant a terme un curs denominat 'Els joves en els grups violents organitzats: la inserció sociolaboral des de la vessant d'ocupació'. El curs es realitza al Centre Cultural i és una formació adreçada al personal tècnic de la comarca que treballa directament amb joves.

El curs gira entorn de la inserció sociolaboral dels joves que pertanyen a grups que actuen violentament i de forma organitzada incidint en les estratègies que es poden emprar per arribar a apartar als joves d'aquests grups, tot oferint-los sortides que permetin la seva reinserció social i laboral.

Es treballa tant l'atenció individualitzada com l'atenció a les famílies. A més de l'atenció personalitzada als joves i familiars, és molt important tot el treball institucional que ja s'està fent, com els protocols d'intervenció tant sobre víctimes com sobre agressors i les diferents formes de relació i col·laboració amb el món judicial i policial.

Aquesta acció de capacitació de tècnics ha estat promoguda pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO) en el marc del Programa Integral de Polítiques d'Ocupació 2008-2009 del Vallès Occidental on el Patronat Municipal d'Ocupació participa activament.

F.R.

Foto:
- Imatge del curs