Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja organitza una visita a la Masia de Can Coll per a gent gran

Els usuaris i usuàries de teleassistència i d'altres serveis per a gent gran de l' Assemblea Comarcal de la Creu Roja Cerdanyola, Ripollet i Montcada van gaudir d'una jornada d'esbarjo a aquesta masia del segle XVI, situada a Cerdanyola del Vallès.

El passat dimecres dia 1 de juliol, amb motiu de l'arribada del bon temps, i per tal de fomentar la interacció dels usuaris i usuàries del servei de teleassistència per a gent gran, l'Assemblea Comarcal de la Creu Roja va organitzar una sortida a la masia de Can Coll. Es tracta d'una de les masies més grans de Cerdanyola, que va ser construïda al segle XVI i va ser propietat de la família Coll i els seus hereus des del segle XVI fins l'any 1928. Adquirida per la Corporació Metropolitana de Barcelona l´any 1987, actualment acull un dels centres d'Educació Ambiental del Parc de Collserola.

Una desena de voluntaris i voluntàries de Creu Roja van recollir els usuaris de Cerdanyola, Ripollet i Montcada en un punt de Cerdanyola del Vallés i els van portar en autocar a la masia. També es va convidar membres dels casals de gent gran de les tres poblacions perquè s'afegissin a l'activitat. En total, van ser uns 33 participants que van gaudir de la visita acompanyats dels voluntaris i voluntàries, que els van explicar la història i evolució de la masia, i van aprofitar l'ocasió per coneixes millor entre ells.

F.R.