Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'adjudicació de places de P-3 provoca queixes al Ple

Un cop finalitzat el Ple Ordinari del passat 25 de juny, un grup de pares i mares del municipi, descontents per l'assignació de places de P-3 pel proper curs escolar, van sol·licitar realitzar una pregunta als regidors. Les famílies van demanar la possibilitat de posar un servei de transport escolar amb monitoratge per als seus fills.

Abel Blancafort va parlar en nom de tots els pares i mares descontents, per expressar el seu desacord amb el sistema d'adjudicació de les places, considerant que tot i que és igualitari no és el més just, donat que no té en compte el model educatiu que volen els pares, ni la proximitat dels centres. Així, segons asseguren les famílies, hi ha nens que hauran de recórrer a peu més d'un quilòmetre per arribar al centre adjudicat.

Ara, un cop acceptada l'escola que els ha tocat, en molts casos d'ofici, els pares i mares demanen que l'Ajuntament intercedeixi davant el Consell Comarcal del Vallès Occidental per tal que s'estableixi un servei de transport escolar amb monitoratge, cofinançat entre administració i famílies.

La resposta del consistori
La regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, amb la que s'havien reunit amb anterioritat, va assegurar que entén la seva indignació i preocupació i els va passar a llegir la resposta del Consell Comarcal en quant al servei de transport escolar, on es parlava de la impossibilitat d'assumir-ho davant l'actual situació de crisi econòmica. Davant d'aquest problema de finançament, Viera va recordar als pares i mares el servei de transport escolar que hi ha dissenyat per l'Ajuntament i que permet utilitzar la línia de Font amb la tarja T10. La Regidora d'Educació va finalitzar la seva intervenció assegurant que manté les portes obertes per continuar parlant del tema. Els pares i mares, que es preveuen constituir com a entitat, continuaran amb les seves reivindicacions. El proper pas serà trucar a la porta del Consell Comarcal.

R.H.