Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja presenta una oferta de cursos per a aturats

Creu Roja Cerdanyola, Ripollet i Montcada ha iniciat el període de preinscripció a la nova oferta de cursos, subvencionats, que impartirà a partir del proper mes d'octubre. Aquests, estaran subvencionats pel Servei Català d'Ocupació i pel Fons Social Europeu i dirigits a persones en atur, majors de 25 anys i inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya.

La oferta formativa consistirà en un curs d'Assistència especialitzada a les persones malaltes d'Alzheimer i està adreçat a persones amb alguna formació sanitària. Té una durada de 89 hores, començarà a l'octubre en horari de 15 a 20 hores. També s'ofereix un curs de Cures bàsiques i terapèutiques d'infermeria geriàtrica, adreçat a persones que es volen iniciar en l'atenció a les persones grans. Té una durada de 85 hores, amb inici a l'octubre en horari de 9 a 14 hores.

D'altra banda, per a les persones en situació d'atur que es volen iniciar en l'assistència sanitària en general, s'ofereix un curs d'Introducció a les cures bàsiques d'infermeria. Té una durada de 100 hores, amb inici el proper mes de novembre en horari de 15 a 20 hores. Finalment s'impartirà un quart curs, per a persones amb experiència titulat Introducció a les cures terapèutiques d'infermeria. Començarà entre el desembre del 2009 i gener del 2010, amb una durada de 75 hores i en horari de 15 a 20 hores.

Tots els cursos es realitzaran a les instal•lacions de l'Assemblea Comarcal de la Creu Roja Cerdanyola, Ripollet i Montcada, a l'avinguda de la Creu Roja 25-29, de Cerdanyola del Vallès. Per més informació 93.691.61.61 o informacio.cerdanyola@creuroja.org.

F.R.