Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió ordinària del Ple Municipal del 25 de juny de 2009

El proper dijous, 25 de juny tindrà lloc la sessió ordinària de juny del Ple Municipal que comptarà amb 13 punts de l'ordre del dia. El Ple començarà a 2/4 de vuit del vespre i es podrà seguir en directe per l'emissora municipal Ripollet Ràdio, 91.3 FM.

Els primers punts de la sessió seran l'aprovació definitiva del compte general del 2007 i l'inici de l'expedient del nou contracte de neteja de les dependències municipals i edificis públics.

Un dels punts destacats serà l'aprovació del reglament de règim intern del Mercat Municipal. El nou text compta amb algunes aportacions realitzades pel Compromís per Ripollet, la Junta de Concessionaris del mercat i una paradista de forma individual.

Un altre dels temes importants de la sessió seran els punts 6 i 7, que tractaran sobre l'establiment de la zona gratuïta d'aparcament de rotació.

També es portarà a aprovació del Ple una modificació de crèdits per valor d'uns 33.500 euros i s'establirà el servei públic de menjador escolar. En relació al Fons Estatal d'Inversió Local també es demanarà el suport dels regidors en una expropiació de terrenys al costat del vial del riu Ripoll per tal de realitzar la reforma de la zona. Finalment, abans de finalitzar la sessió, es realitzarà la presentació de la Memòria 2008 del Defensor del Ciutadà.

F.R.

Foto:
- L'alcalde de Ripollet, durant la roda de premsa de presentació de l'ordre del dia.