Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

4 de juliol, Urban Day Ripollet 09

Fruit de la demanda d'un bon nombre de joves de Ripollet i, en especial, de l'entitat EnVídeo Ripollet, la Regidoria de Joventut ha organitzat l'Urban Day Ripollet 09, que tindrà lloc el proper 4 de juliol, a la rambla de Sant Jordi. L'activitat està recolzada per l'entitat de breakdance Skamarlà Crew i per l'Associació Skateboard.

La programació de l'Urban Day va ser presentada el passat dilluns, 22 de juny, pel regidor de Joventut, Ferran Tornel, i la dinamitzadora del Casal de Joves, Maria José Morcillo. L'activitat, que s'inclou a la programació del Kftí de Nit, comptarà amb sis blocs:
-Un mural d'art urbà, amb la col·laboració del dibuixant local Aleix Saló, que presentarà el seu còmic Fills dels 80. La generació bombolla.
-Concerts dels grups de punkrock The Wave i Hateache
-Exhibició d'skate
-Exhibició de breakdance, amb Skamarlà Crew i altres grups de ball
-Exhibició de graffitti
-Batalla de “gallos”: duel de poetes

L'objectiu de l'activitat, tal i com va explicar Ferran Tornel, és mostrar al poble una realitat local on encaixen molts joves de Ripollet i trencar amb el mite que vincula l'oci de la gent jove amb els locals nocturns. L'Urban Day comptarà amb la 'half', una estructura per a fer exhibició d'skate que s'instal·larà a la Rambla, a més de l'escenari.

R.H.