Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentat un llibre sobre la diversitat ètnica

La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Ripollet va presentar el passat divendres, 12 de juny, a la Sala de Plens, el Manual pràctic per combatre prejudicis i rumors sobre la diversitat ètnica. Aquesta publicació, editada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, ha estat elaborada amb l'ajuda de diversos professionals i institucions.

El manual està adreçat al personal tècnic de l'Ajuntament que treballa en l'atenció a un públic culturalment divers, per tal de fer front a les falses concepcions, generades pel desconeixement o la por a allò que ens és desconegut.

L'edició va ser presentada per la coordinadora de l'Àrea d'Immigració del Consell Comarcal del Vallès Occidental i per la tècnica responsable de Polítiques d'Igualtat. La sessió va ser dinamitzada per una professional del Col·lectiu d'Analistes Socials D-CAS, la qual va explicar el funcionament del manual.

La seva elaboració s'emmarca en la tasca empresa pel Consell Comarcal del Vallès Occidental l'any 2003, a través del Pla Comarcal de Ciutadania i Immigració, que permet treballar conjuntament amb els ajuntaments les polítiques d'immigració al territori.

R.H.