Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP-CpR considera un desgavell l'adjudicació de places a P3

El Compromís per Ripollet ha enviat una nota de premsa on denúncia una mala organització en el procés d'adjudicació de places de P3 que enguany s'ha realitzat des de Sabadell i no a través d'una comissió de matriculació com s'havia fet fins ara.

Per a Maria Ruiz, regidora del Compromís “durant més de 25 anys, aquesta Comissió ha estat capaç de fer un repartiment equitatiu dels nous alumnes, tot vetllant per mantenir una xarxa educativa pública homogènia, i el que és més important, respectant el legítim dret dels pares a escollir l'escola que volen”.
Des del COP- CpR reclamen, a través del comunicat, retornar a instruments democràtics, participatius i transparents de repartiment i gestió de la matrícula en els centres escolars públics.
Maria Ruiz conclou que “la llei de l'oferta i la demanda no pot ser l´única que regeixi el procés d'adjudicació de places educatives públiques. Cal respectar el dret dels pares a escollir centre, però cal establir mecanismes correctors per tal de garantir el drets a una bona educació de tota la població, no només d'un sector privilegiat.”

L.P.


FOTO: Escola Pinetons de Ripollet