Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió amb els pares i mares dels casals municipals d'estiu

El passat dimarts, 9 de juny, es va celebrar una reunió informativa sobre els casals municipals d'estiu, gestionats per l'entitat local La Gresca i organitzats per l'Ajuntament de Ripollet, juntament amb les AMPAS del CEIP Gassó i Vidal, Martinet i Tiana de la Riba.

Unes 150 persones es van desplaçar al Centre Cultural per aclarir possibles dubtes i escoltar les explicacions de les responsables de l'entitat i regidor de Joventut, Ferran Tornel.

Les famílies interessades han formalitzat la inscripció fins el 5 de juny, triant entre les tres escoles públiques i la modalitat que més s'ajustava a les seves necessitats: de 9 a 13, de 9 a 16.30, amb temporalitat setmanal, mensual, amb colònies o amb altres serveis com el d'acollida. Aquesta oferta lúdic-educativa s'ofereix a infants de 3 a 12 anys i a joves fins els 17, amb una programació adaptada en funció del grup d'edat.

Aquests casals són fruit del treball de la taula pel pacte local del lleure de Ripollet, on hi són representades les Escoles, les AMPA, l'Ajuntament i l'Esplai la Gresca.

F.R.