Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lluís Recoder presenta a Ripollet el seu llibre 'La llibertat com a resposta'

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, va visitar Ripollet el passat dijous, 11 de juny, per presentar al Centre Cultural el seu primer llibre, 'La llibertat com a resposta'. L'acte va ser presentat per Julià López, president de la secció local de Convergència Democràtica de Catalunya, organitzadora de l'acte.

El llibre fa un repàs, en primera persona, dels moments claus de la trajectòria política i vital de Recoder i exposa un seguit de reflexions sobre els seus projectes de futur i els seus interessos prioritaris. L'alcalde de Sant Cugat va explicar que l'objectiu d'aquest llibre és donar a conèixer què hi ha darrera del seu personatge públic, perquè va decidir ser alcalde i quins son els seus plantejaments i ideals.

Un llibre on també reflexiona sobre algunes de les seves preocupacions, com són l'educació, el medi ambient, les infraestructures, la participació ciutadana, la importància del món local i el desprestigi de la política, entre d'altres.

El responsable de CDC a Ripollet, Julià López, va destacar la llarga experiència de Recoder al món de la política, on està implicat des dels 18 anys. López va assegurar que tots els alcaldes del país haurien de reconèixer a Recoder la seva tasca a l'hora de dignificar la vida política local.

R.H.