Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza el Curs d'Educació Viària

El passat dimarts, 9 de juny, va finalitzar el Curs d'Educació Viària que tots els anys organitza la Policia Local de Ripollet. L'acte es va realitzar al Teatre Auditori a les deu del matí i es va fer entrega dels premis del concurs de dibuix. Uns 300 alumnes de 5è de primària de nou escoles del municipi van participar de l'acte de clausura, acompanyats de mestres, agents de la Policia Local i la regidora d'Educació Maria del Mar Viera.

Un cop entregats els obsequis als guanyadors del concurs de dibuix d'educació vial d'enguany, els nens i nenes van poder veure un video amb fotografies del taller del circuit de bicicletes. L'acte el va tancar l'espectacle Els superagents de la Ketty.

El curs va començar el 7 d'octubre de l'any passat, sota el títol 'Educació per a la mobilitat segura'. Amb la intenció d'arribar al màxim d'alumnes possible, es va realitzar una nova activitat destinada als nens i nenes de 3er i 4art de primària, que va consistir en un espectacle teatral. La Fundació RACC és l'entitat impulsora d'aquesta iniciativa, juntament amb el Servei Català de Trànsit i l'Ajuntament de Ripollet.

F.R.

Foto:
- La Policia Local presentant l'acte.
- La intervenció de la regidora d'Educació Maria del Mar Viera.
- Els Superagents de la Ketty durant la representació.