Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 4a Baixada de carretons de la vila de Ripollet escalfa motors

El proper 19 de juny s'obrirà el termini d'inscripció de la 4a edició de la Baixada de Carretons, que enguany tindrà lloc el proper 29 d'agost, dins la programació de la Festa Major. L'activitat, organitzada pel Centre d'Esplai l'Estel, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, va ser presentada el passat dilluns, 8 de juny.

Com a novetats, enguany s'ha decidit variar el traçat, per tal que tot el recorregut sigui de baixada i afegir espectacularitat a l'activitat, que volen que sigui més àgil. Segons fonts de l'organització, s'intentarà millorar la comoditat del públic i dels participants, així com augmentar la seguretat de tot el recorregut. És per aquest motiu que s'ha demanat un sobreesforç al PMC per tal que doti l'activitat de major infraestructura. A més, l'Esplai l'Estel ha fet una crida a empreses i comerços per tal de trobar patrocinadors per a la baixada. Les bases es podran consultar a la web www.carretonsripollet.com a partir del 19 de juny, dia que comença el període d'inscripció, el qual s'allargarà fins el mateix dia de la baixada.

La inscripció s'ha de fer al Centre Cultural i els equips han d'estar formats per un mínim de 2 persones que es podran inscriure en la categoria junior o sènior. S'atorgaran sis premis, dotats amb 150 euros més trofeu i diploma. A més, enguany es regalarà un sopar al Restaurant La neu per als sis equips guanyadors. El jurat estarà format per un membre de la Comissió de Festa Major, un altre de l'Esplai l'Estel i tres representants d'entitats locals.

Foto: D'esquerra a dreta, Eloi Rebollo, Jaume García i Benja Villegas, membres de la Comissió de Carretons de l'Esplai l'Estel.

R.H.