Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

5 de juny, Dia del Medi Ambient

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una festa per celebrar el Dia del Medi Ambient, que té lloc cada any el dia 5 de juny. L'acte tindrà lloc a partir de les 17 hores al jardí de la Casa de Natura i comptarà amb l'animació del grup Cremallera Teatre, demostració de cuines solars, tallers de reciclatge, jocs de depuració d'aigua i puzzles d'animals.

Hi haurà berenar per a tots els participants que portin ampolles d'aigua de plàstic i safates de porexpan usades, que seran utilitzades al taller de reciclatge per fer joguines.

Aquesta data va ser establerta per l'Assemblea General de Nacions Unides el 1972, per sensibilitzar l'opinió mundial en relació a temes ambientals, intensificant l'atenció i l'acció política. Els seus objectius principals són donar-li un context humà, motivant les persones per a que esdevinguin agents actius del desenvolupament sostenible i equitatiu; promoure el paper fonamental de las comunitats en el canvi d'actitud vers temes ambientals i fomentar la cooperació, ja que aquesta garantirà que totes les nacions i persones gaudeixin d'un futur més pròsper i segur.