Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament dels premis als millors treballs de recerca de batxillerat

El Centre de Recursos Pedagògics va atorgar el passat 26 de maig els premis de recerca de treballs elaborats per estudiants de batxillerat de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda. L'acte va tenir lloc al Centre Cívic el Vapor de Santa Perpètua i va comptar amb la presència de representants municipals dels tres municipis, entre ells, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera.

Enguany s'han seleccionat sis treballs realitzats per alumnes ripolletencs. Els joves guardonats han estat Patrícia Pérez (Publicitat i Màrqueting, El missatge publicitari) i Elisabeth Alonso (Uralita: un passat encara present), de l'IES Can Mas; Diego Outumuro (L'habitatge sostenible. Sistemes bioclimàtics per a la llar) i Gerard Mora (Energia Solar. Futur energètic), de l'IES Lluís Companys, i Maria Pi (Sàhara Occidental. El món des d'una altra perspectiva) i Tania Lara (Estudi de l'Impost sobre Bens Immobles a Ripollet. Període 2004-2008), de l'IES Palau Ausit.

El certamen, que enguany arriba a la setena edició, és una iniciativa del Centre de Recursos Pedagògics VI del Vallès Occidental, del qual formen part els tres municipis participants. Els objectius d'aquesta experiència són incentivar i potenciar l'elaboració dels treballs, reconèixer l'esforç i la feina ben feta tant dels alumnes com dels professors i apropar la recerca a la població de les tres localitats des de la biblioteca del Centre de Recursos Pedagògics de la zona, per tal que puguin ser consultats.

Donat l'èxit d'aquesta iniciativa, els tres ajuntaments implicats han signat un conveni de col·laboració fins l'any 2011, per tal de continuar reconeixent els millors treballs de recerca de batxillerat.