Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millor que nou, 100% vell

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet ha sol·licitat formar part de la campanya “Millor que nou, 100% vell” promoguda per l'Entitat de Medi Ambient i que té com a finalitat prevenir la producció residus. L'objectiu de la campanya és que els objectes que no ens fan servei o els tenim espatllats passin per botigues de segona mà, mercats d'intercanvi o tallers de reparació abans d'esgotar la seva vida útil.

La campanya vol conscienciar donant a conèixer que els objectes que llencem, i que podríem seguir utilitzant, passen a formar part de les tones de residus que generem dia a dia. És per això que s'editen tríptics informatius, que es poden recollir a les oficines de l'Ajuntament, on es llisten els tallers de reparació i botigues de segona mà, per tal que aquells objectes que no volem o que no funciones, es reciclin de manera natural.

Per a més informació també es pot consultar la pàgina web http://www.millorquenou.cat, trucar al telèfon 93 506 95 66 o enviar un correu electrònic a millorquenou@amb.cat.

Per al calendari dels propers mercats d'intercanvi, es pot consultar el bloc http://millorquenou.blogspot.com on també es poden deixar comentaris.
També trobareu en el document adjunt el tríptic informatiu de la campanya.

L.P.