Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja organitza un curs sobre l'alzheimer

L'Assemblea comarcal de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada ha obert el període d'inscripció per al curs ‘Introducció a l'alzheimer i les demències: malaltia, tractaments i pacients'. Es tracta d'un curs subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE), que començarà el proper 22 de juny a les instal•lacions de la Creu Roja a Cerdanyola.

El curs es dirigeix a persones en atur, majors de 25 anys i inscrites al SOC, que es dediquin o es vulguin dedicar professionalment a l'atenció de malalts. També és obert a psicòlegs, cuidadors i totes aquelles persones que per motius personals o familiars estan en contacte amb malalts d'alzheimer o bé se senten especialment sensibilitzats amb aquesta malaltia.

Aquest curs, amb una durada de 85 hores lectives, s'impartirà a partir del 22 de juny, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. El curs s'impartirà a les instal•lacions de l'Assemblea comarcal a l'avinguda de la Creu Roja, 25-29, de Cerdanyola del Vallès. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. I de 16 a 19 hores. També poden demanar més informació a través del telèfon 93 691 61 61.

R.H.