Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es lliuren els diplomes d'un nou curs de coneixement de l'entorn

El passat 7 de maig es va celebrar l'acte de lliurament dels diplomes corresponents al Curs de Coneixement de l'entorn, amb l'assistència de la regidora de Polítiques d'Igualtat, M. del Mar Viera i representants de l'entitat Creu Roja. Aquest curs s'impulsa a través de l'àrea d'Immigració de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat i es porta a terme a les dependències de la Creu Roja, amb la voluntat de donar coneixements, informació i eines sobre els recursos locals a la població nouvinguda a Ripollet envers la seva independència en la vida quotidiana.

Els temes tractats en aquestes sessions són: Ripollet, la ciutat que ens acull; La vida quotidiana; L'assistència sanitària; Els serveis de suport a les persones; El sistema educatiu; Treball i inserció laboral; i Marc Jurídic i habitatge.

El curs es gratuït i la inscripció és oberta durant tot l'any. Al finalitzar el curs es lliuren aquests diplomes d'assistència que es valoren per la tramitació de l'informe d'arrelament social expedit per l'Ajuntament de Ripollet. Qualsevol persona interessada pot trucar al telèfon de contacte 93 691 61 61 o dirigir-se a les dependències de la Creu Roja a l'Avinguda Creu Roja, 25 a Cerdanyola del Vallès.

L.P.