Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CFA Jaume Tuset presenta el seu programa per al proper curs

El Centre de Formació de Persones Adultes Jaume Tuset va presentar el passat dijous 21 de maig el seu programa per al curs 2009-2010. Les dates de preinscripció per als alumnes que ja pertanyin al centre, seran entre el 8 i el 12 de juny. Els nous alumnes ho faran entre el 17 i el 26 de juny. Les llistes d'admesos es publicaran el 10 de juliol i la matrícula serà del 2 al 8 de setembre.

Així ho explicaven en roda de premsa la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet, Maria del Mar Viera i Montserrat Castellví, cap d'estudis del centre. Segons Castellví, el CFA Jaume Tuset ofereix un gran ventall de cursos de formació per atendre una demanda àmplia : cursos de llengües(català,castellà, anglès), cursos d'informàtica, cursos per a la millora de la lectoescriptura, cursos per a l'obtenció del Graduat en Educació Secundària i cursos per a la preparació de proves d'accés a la formació reglada.

D'altra banda, existeix també l'Associació Cultural Jaume Tuset a través de la qual es poden realitzar tallers artístics i culturals com pintura, ceràmica, punt de creu, poesia o teatre, entre d'altres. La mateixa associació ofereix un servei de canguratge per a nens menors de 3 anys per aquelles mares que vulguin estudiar i no tinguin amb qui deixar els seus fills.
A part dels tallers habituals des de l'associació també es realitzen altres activitats culturals al llarg de l'any coincidint normalment amb festivitats com el Nadal, el carnaval o el dia de la dona.


FOTO: La regidora d'Educació, Maria del Mar Viera amb la cap d'estudis del CFA Jaume Tuset, Montserrat Castellví (a la seva dreta) i membres de l'Associació Cultural Jaume Tuset.

L.P.