Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda del certamen de teatre infantil de l'EduArt

El certamen de teatre infantil, on participen els alumnes d'arts escèniques del programa EduArt, clourà el proper 26 de maig, amb un acte organitzat pel Patronat Municipal de Cultura al Teatre Auditori. Aquest certamen, que va començar el passat 18 de maig, ha comptat amb l'actuació de més d'un centenar de nens i nenes de 9 centres educatius de la nostra població.

Les escoles participants són: CEIP Enric Tatché i Pol, CEIP Francesc Escursell, CEIP Anselm Clavé, CEIP Gassó i Vidal, CEIP Tiana de la Riba, CEIP Josep M. Ginesta, Sant Joan de la Creu i CEP El Martinet. El Patronat Municipal de Cultura ha fet una valoració molt positiva d'aquest certamen i ha destacat l'augment del nombre de participants respecte l'edició anterior, en la qual van participar 5 escoles. Al llarg d'aquests mesos, els nens i nenes han pogut potenciar la seva creativitat mitjançant l'expressió corporal i diversos recursos contemporanis, com s'ha fet palès en les 11 representacions que s'han dut a terme al Teatre.

Per assistir a l'acte de cloenda, que començarà a les 17.30 hores, és necessària una invitació, que es podrà recollir una hora abans de l'espectacle al Teatre Auditori. L'objectiu d'aquesta activitat és veure el treball que han fet els alumnes del programa d'arts escèniques del projecte EduArt, així com acostar les arts escèniques a les famílies i fomentar la creació de nous públics.

R.H.