Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La programació d'espectacles infantils del PMC clou la temporada amb una gran participació

La programació d'espectacles infantils que organitza el Patronat Municipal de Cultura de Ripollet ha arribat al seu punt final. Des d'octubre i fins al maig, cada primer diumenge de mes el PMC, ha programat un espectacle infantil al Teatre Auditori. En total han estat 8 representacions que han vist 1.843 espectadors. La mitjana per espectacle ha estat de 230 persones.

Amb el temps aquesta activitat s'ha consolidat en l'oferta cultural del municipi. Els espectacles infantils cada vegada compten amb un major nombre de públic.
Aquesta programació compta amb el suport del Circuit d'Espectacles de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. L'objectiu del Patronat Municipal de Cultura és apropar les arts escèniques als infants i oferir una proposta cultural per a públic familiar que s'adeqüi a les diferents demandes. En aquest sentit, sempre es busca una diversitat amb espectacles professionals de teatre, música i dansa.

La programació d'espectacles infantils es tornarà a reprendre a l'octubre. Per més informació us podeu adreçar al Centre Cultural (Rbla. Sant Jordi, 2-4).