Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient ofereix dues conferències sobre plagues urbanes

El Centre Cultural de Ripollet va acollir el passat dimecres, 13 de maig, la primera conferència sobre plagues urbanes organitzada per la Regidoria de Medi Ambient dins l'Agenda de Primavera de la Casa de Natura. Fernando García del Pino, Coordinador de la Unitat de Zoologia del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, va ser el responsable d'aquesta xerrada.

García va parlar de com ens afecten les plagues, com es poden prevenir i com combatre-les. A més, va explicar la importància de prevenir les plagues abans d'haver-les de combatre i que, en cas haver-ho de fer, es poden utilitzar mètodes alternatius abans d'utilitzar productes químics com, per exemple, la utilització de vapor calent per eliminar els insectes de la llar.

El proper dimecres, dia 20 de maig, a les 19.30 hores, tindrà lloc la segona conferència, a càrrec del metge Agustí Guiu i la veterinària Tamara Navarro, del Departament de Salut pública de l'Ajuntament de Ripollet. Aquesta sessió tractarà sobre les plagues més freqüents a Ripollet, del Control Integrat de Plagues, el control municipal i en espais privats entre d'altres qüestions.