Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Estiu al Carrer comptarà enguany amb una trentena d'activitats

El passat 14 de maig, el regidor de Cultura, Ferran Tornel, va presentar les activitats que conformen el programa de l'Estiu al Carrer que enguany comptarà amb una trentena d'actes. El principal objectiu és arribar a tot tipus de públic i oferir un ampli ventall de possibilitats per tal que la ciutadania pugui participar-ne. Totes les activitats que, s'inicien el 17 de maig i s'allargaran fins el 25 de juliol, seran gratuïtes i es desenvoluparan a diversos espais de Ripollet.

El regidor de Cultura també va destacar la gran implicació de totes les entitats, sense les quals l'Estiu al Carrer no seria possible.

Programa d'activitats
Durant els tres mesos, els carrers de Ripollet s'ompliran de festes populars com les del barri de Maragall, el CEIP Tiana o la Festa Popular del Barri de Sant Andreu. La música i la dansa també tindran el seu protagonisme amb activitats com l'exhibició de ball i classe de balls de saló, el festival de Jotas, l'exhibició country o la mostra de danses folklòriques. Per últim, també inclòs en la programació de l'Estiu al Carrer, tindrà lloc el XI Certamen de Curtmetratges, la Nit de Bruixes o la mostra de catifes florals amb motiu del Corpus. Per a veure tots els actes detallats, consulteu el pdf adjunt