Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les associacions de veïns agraeixen la modificació respecte a la implantació de la Zona Blava

Les associacions de veïns de Sant Andreu, Maragall, Can Clos i Can Mas han manifestat per mitjà d'una carta a la premsa la seva satisfacció davant l'anunci realitzat per l'Ajuntament de posar en marxa la Zona Blava, però amb caràcter gratuït. Les entitats també han valorat molt positivament l'actitud dialogant de l'Ajuntament.

Les associacions de veïns han manifestat que el seu desacord a la Zona Blava de pagament està motivat “per la situació de crisi econòmica que no és el millor marc per aplicar una mesura que implica una despesa pels veïns i veïnes de Ripollet.”

Després d'haver mantingut diferents reunions amb l'alcalde i el regidor de Comerç, on els veïns han manifestat els seu recolzament a mesures per regular l'aparcament a les zones comercials del municipi, però sense perjudicis econòmics, el passat 23 d'abril el govern municipal els va fer saber la intenció de crear un sistema de control horari gratuït. Finalment, els veïns també s'han posat a disposició de l'Ajuntament per tal de donar suport a una campanya d'informació als veïns i veïnes sobre el nou sistema.

F.R.

Foto:
- L'alcalde i el regidor de Comerç, durant la roda de premsa d'anunci de la modificació.