Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca acull el programa Lectura Fàcil

El passat dimecres, 13 de maig, l'Associació Lectura Fàcil va presentar a la Biblioteca Municipal una prova pilot per tal de potenciar la creació de clubs de lectura, per a persones que tinguin dificultats lectores. L'activitat compta amb el suport de Patronat Municipal de Cultura i la Regidoria d'Educació a través del Pla Educatiu d'Entorn.

Carme Mayol, presidenta de Lectura Fàcil, va ser l'encarregada d'explicar als assistents, entre els que es trobaven mestres de primària i secundària, monitors d'esplai i d'altres persones relacionades amb el món educatiu, en què consistirà el projecte.

Els materials LF són llibres, documents, pàgines web, etc. elaborats amb especial cura per ser llegits i entesos per persones amb dificultats lectores. Segons va exposar Mayol, els destinataris d'aquest tipus de projecte són els immigrants recents, persones amb problemes d'aprenentatge o amb algun tipus de discapacitat mental. L'objectiu de l'associació és potenciar la lectura de manera general.

Des de l'Associació Lectura Fàcil s'ofereix la possibilitat, als professionals que vulguin, de fer un taller per a coordinar un club de lectura. A més, també es subministra llibres i tot el suport necessari.

F.R.