Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació Cultura i Tradició participa a la V Trobada de Catifaires de Catalunya

El passat diumenge 10 de maig l'Associació Cultura i Tradició de Ripollet va participar a la Cinquena Trobada de Catifaires de Catalunya, que enguany va tenir lloc a la localitat de Blanes. La valoració de la Junta de la Federació Catalana d'Entitats Catifaires ha estat altament positiva tant pel que fa a l'assistència i visita a la mostra de les catifes, com per l'organització de l'entitat Associació Estores del Raval.

Segons la Junta, aquest tipus de trobades fan visible el col•lectiu catifaire i li donen la projecció que es mereix dins del mosaic de la cultura popular i tradicional del país.

A la trobada van participar, a banda del grup de Ripollet, les entitats d'Arbúcies, Blanes, Caldes de Montbui, La Garriga, Mollet i de Sta. Coloma de Gramanet, aplegant 150 catifaires que van realitzar 9 catifes i ocuparen 90 metres lineals per 4 d'amplada, omplint de flors tot el Passeig de Dintre, de Blanes.

L'Asociación de Alfombristas de La Orotava, de Tenerife, el grup convidat d'enguany, aportà l'exhibició d'una catifa de flors i una altra feta amb sorres del Teide, de gran bellesa pels seus colors naturals, i per l'extraordinària perfecció.

En el decurs de la trobada es va anunciar que la sisena edició es farà a Mollet l'any 2010.

L.P.