Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació edita una guia i un diccionari sobre les llars d'infants municipals

Maria del Mar Viera, regidora d'Educació i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Ripollet va presentar, el passat dimarts 12 de maig, dues noves publicacions. La primera, sota el títol Llars d'infants municipals de Ripollet, neix amb l'objectiu de presentar La Rodeta del Molí i La Verema com a escoles, així com els serveis que ofereixen i el seu projecte educatiu. La segona publicació, el Diccionari Guia per a la llar d'infants és un petit diccionari amb la traducció a diferents idiomes de les paraules bàsiques que fan referència al dia a dia dels infants.

Llars d'Infants Municipals de Ripollet
Aquesta publicació consta de tres apartats. Per una banda la presentació, que defineix les dues llars d'infants de Ripollet com a escoles públiques, democràtiques, respectuoses amb la diversitat i no discriminatòries. El segon apartat resumeix els horaris i serveis amb que compten les llars d'infants. Per últim s'explica també el projecte educatiu d'ambdues escoles. El fulletó, que ja s'està distribuint durant les preinscripcions d'enguany, es trobarà també a diverses dependències municipals.

Diccionari Guia per a la llar d'infants
S'ha editat des de les dues llars d'infants municipals i es tracta d'un material que potencia un dels principis bàsics d'ambdues escoles: educar en la diversitat. El diccionari està dividit en 5 àmbits: escola, alimentació, son, afectivitat i higiene.

Recta final de les preinscripcions i matriculacions
Per últim, durant la roda de premsa, la regidora Maria del Mar Viera, va voler repassar el calendari per al curs 2009-2010 de les llars d'infants municipals. Així, fins el proper 15 de maig s'estan presentant les sol·licituds al Centre d'Interpretació del Patrimoni. El divendres 22 de maig es publicaran les llistes amb el barem a les mateixes llars d'infants i a la Regidoria d'Educació. Fins el 27 de maig hi haurà temps per fer les reclamacions, que es recolliran a la Llar d'Infants La Verema. El sorteig públic tindrà lloc el 27 de maig a les 12.30h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Per últim, el 2 de juny es publicarà la llista d'alumnes admesos així com de les llistes d'espera. Les matriculacions tindran lloc a partir de la primera quinzena de juliol.


FOTO1: La publicació 'Llars d'infants municipals de Ripollet'
FOTO2: Diccionari Guia per a la llar d'infants.
FOTO3: La regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, durant la roda de premsa.

L.P.