Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís per Ripollet proposa una xarxa de carrils bici urbans

El Compromís per Ripollet, en el marc del projecte realitzat per les CAV de crear un projecte comarcal de millora de la mobilitat, va presentar el passat dilluns, 11 de maig, en roda de premsa, una proposta de xarxa de carrils bici urbans i interurbans per Ripollet.

L'objectiu d'aquest projecte és dotar a Ripollet d'una xarxa de carrils bici que permetin la circulació en aquest mitjà, tant per a aquelles persones que gaudeixen de la bicicleta per oci, com per als que la tenen com a mitjà de transport habitual per desplaçar-se al lloc de feina o d'estudi. La proposta, que ha comptat amb aportacions d'entitats i persones vinculades al món de la bicicleta al municipi, serà presentada en breu a l'equip de govern.

Per dissenyar els diferents carrils, des del CpR s'ha tingut en compte l'accés als centres d'interès: edificis municipals, educatius, esportius o els accessos a d'altres localitats. A més, aquesta proposta inclou també una campanya per al foment de l'ús de la bicicleta.

També s'han assenyalat diferents eixos: la rambla, com a centre comercial; dues circumval·lacions, una interior i l'altra exterior, que envolten el municipi; les vies transversals d'aproximació als serveis, per diferents trams interiors que alhora es connecten amb les dues circumval·lacions i, finalment, l'eix Pont Vell i Can Tiana.

F.R.