Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

19 podis pel Club Tennis Taula Ripollet als Campionats de Catalunya

L'últim cap de setmana d'abril i el primer de maig es van celebrar a Barcelona els Campionats de Catalunya d'Edats de Tennis Taula on el Club Tennis Taula Ripollet va participar amb una nombrosa representació de jugadors i jugadores, que van tenir una actuació molt destacada en assolir 6 ors, 7 plates i 6 bronzes en les diferents categories i modalitats disputades. Aquests resultats mantenen el club ripolletenc, un any més, entre la èlit del Tennis Taula Català.

6 títols de Campions
Les germanes Júlia López en aleví i Berta López en juvenil van proclamar-se Campiones de Catalunya individuals en guanyar a les respectives finals a les també germanes Nora Escartín (Passió d'Esparraguera) per 3-0, i Eulàlia Santilari (CTT Bàscara) per 3-1.
Per la seva part, Berta López i Lorena Birlan van quedar Campiones de Catalunya tant en Equips com en Dobles infantils femenins, davant el CTT Calella per 3-1, i davant la parella Badosa-Zhang (FD Cassanenc) per 3-1, respectivament.
Finalment els altres dos títols els van aconseguir Raúl Porta fent parella amb Yordi-Jason Ramos (CN Mataró) guanyant en dobles juvenils masculins a la parella Alaez (Falcons)-Grau (CN Mataró) per 3-0, i Karl Frey fent parella amb Nora Escartín (Passió d'Esparreguera) guanyant a la parella ripolletenca Andy Frey-Júlia López per 3-2 en la final de Dobles alevins mixtos.

7 sots-campionats
Els ripolletencs també van assolir 7 medalles de plata en les següents modalitats:
Individual sots-21 femení: Lorena Birlan
Dobles alevins femenins: Júlia López i Laura Chirita)
Dobles alevins mixtos: Júlia López i Andy Frey
Dobles infantils masculins: Raúl Porta i Yordi-Jason Ramos
Dobles infantils mixtos: Berta López i Yordi-Jason Ramos
Equips alevins femenins: Júlia López i Laura Chirita
Equips alevins masculins: Andy Frey, Karl Frey i Martí Berenguer).

6 bronzes a la porta de la final
Finalment els ripolletencs també van assolir de forma molt meritòria la medalla de bronze en 6 modalitats, quedant-se a les portes de la final, en les següents categories:
Individual aleví masculí: Andy Frey
Individual infantil femení: Berta López
Dobles alevins masculins: Andy Frey i Karl Frey
Dobles juvenils femenins: Berta López i Lorena Birlan
Equips infantils masculins: Raúl Porta, Andy Frey i Karl Frey
Equips juvenils femenins: Berta López i Lorena Birlan

Fotografia (d'esquerra a dreta): Raúl Porta, Yordi J. Ramos (Mataró), Karl M. Frey, Andy Frey, Laura N. Chirita, Júlia López, Lorena Birlam i Berta López.