Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMO estrena web

El Patronat Municipal d'Ocupació estrena web aquest dilluns 11 de maig. L'adreça de la pàgina és pmo.ripollet.cat i ha estat desenvolupada amb el suport del departament d'Informàtica i el Patronat de Comunicació. La pàgina es crea amb l'objectiu de facilitar informació als ripolletencs sobre les iniciatives ocupacionals en marxa i el serveis que ofereix el PMO per tal ajudar als aturats a trobar feina.

A la web es pot consultar l'oferta de cursos, plans d'ocupació, els programes en col·laboració de la Diputació i COPEVO, itineraris personals d'inserció, etc.

Equipaments i serveis
La web del PMO també mostra les instal·lacions de l'organisme, al carrer de Sant Sebastià del barri de Can Tiana, com ara les aules i els tallers, a més de les dependències del Club de la Feina. Quant a serveis, es fa un recull de totes les escoles taller i tallers d'ocupació realitzades al llarg de les prop de dues dècades de vida del PMO. Igualment, es detalla amb gràfics els treballs realitzats en formació i assessorament, així com les obres i serveis d'interès social impulsats.

El model de ripollet.cat
La web segueix la línia de la pàgina municipal, de portal multiweb i autogestionable, pensat per poder accedir en un màxim de tres clicks a qualsevol informació. Així, també ofereix informació contextual d'interès general, notícies específiques del món econòmic local, la guia comercial del municipi i accés al taulell d'anuncis virtual de l'Ajuntament, la borsa de treball i l'apartat de Perfil del contractant, on en publiquen les convocatòries de contractacions d'empreses.