Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 320 alumnes de 6è de Primaria de Ripollet avaluen el seu nivell

Els alumnes de 6è de Primària de Ripollet van participar el passat dimecres, 6 de maig, en una prova realitzada per la Conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya, per avaluar el seu nivell de competències bàsiques (català, castellà i matemàtiques) abans del pas a Secundària. Més de 66.000 alumnes de tot Catalunya han realitzat aquesta prova.

Els exàmens, que es tornaran a realitzar el dia 13 de maig, analitzen la comprensió i expressió dels estudiants en català i castellà, a més de les seves competències matemàtiques. D'aquí un mes, tots els agents implicats rebran els resultats al seu domicili, amb un indicador del nivell de coneixements: insuficient, menys de 5, aprovat, entre 5 i 8, i totalment adquirits els coneixements, entre 8 i 10. Amb aquestes dades s'elaborarà una estadística en què les famílies i els centres podran conèixer en quin punt comparatiu es troba l'estudiant i la seva escola entre totes.

No obstant, aquestes dades en cap cas es faran públiques, ja que no és voluntat de la Conselleria d'Educació "establir un rànquing de centres ni etiquetar les escoles de Catalunya", segons va explicar el director general de Bàsica i Batxillerat, Jaume Graells.

F.R.