Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde de Ripollet escollit membre del govern del Consorci de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

El passat 5 de maig, la Farga de l'Hospitalet, va acollir la constitució del Consorci de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. A partir d'ara, aquest instrument, que aglutinarà els 36 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, començarà a treballar paral·lelament al procés de creació de la nova àrea metropolitana de Barcelona. L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, formarà part d'aquest òrgan del govern.

Reptes importants com les infraestructures, la mobilitat, la promoció econòmica o el finançament, són eixos a treballar en els propers mesos des del nou Consorci.
Aquest òrgan de reflexió i debat ha estat valorat, per part de totes les forces polítiques, com a necessari en aquests temps per solucionar problemes quotidians que afecten tots els veïns i veïnes. Cal destacar que la creació de l'òrgan, lluny de generar més burocràcia, pretén utilitzar els serveis de què ja disposa tant l'Àrea Metropolitana de Barcelona com d'altres organismes i entitats com el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, Barcelona Regional o l'Institut d'Estudis Metropolitans i Regionals de Barcelona.