Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inaugurada una exposició sobre natura feta per alumnes de fotografia

Una trentena de persones van assistir dimecres, dia 29 d'abril, a les 19,30 hores, a la Casa de Natura, a la inauguració d'una exposició fotogràfica de natura dels treballs dels alumnes del curs de fotografia impartit pel fotògraf ripolletenc Joan Serrano. Aquesta activitat forma part de les activitats que la Regidoria de Medi Ambient organitza dins la programació de l'agenda de primavera de la Casa de Natura.

En el transcurs de l'acte Gemma Edo, Regidora de Medi Ambient i Salut Pública, va indicar que, amb aquestes activitats, la Casa de Natura es converteix en un espai d'expressió per als ciutadans i ciutadanes de Ripollet i fa que el seu projecte educatiu sigui molt interactiu, ja que no només es difonen coneixements tècnics sobre el medi ambient i la natura sinó que, a més, es rep la visió de la ciutadania i es pot transmetre a la resta de públic.

A les aules de la Casa de Natura acostuma a haver-hi habitualment exposicions de fotografies de natura, ja que omplen d'un contingut afegit l'espai on es desenvolupen les activitats. D'aquesta manera, el públic assistent, que ronda les 5.000 persones cada curs, pot gaudir del programa de la Casa de Natura i, de retruc, enriquir-se i sensibilitzar-se amb les imatges que els ofereix.

Finalment la regidora va recordar que la propera activitat de l'agenda de primavera és el 10 de maig quan es realitzarà una observació del riu Ripoll a Ripollet.

F.R.