Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 29 d'abril de 2009

El regidor Xavier Peñarando va presentar el passat dilluns, 4 de maig, els principals acords de la Junta de Govern Local celebrada el dia 29 d'abril. Un dels punts tractats va ser l'aprovació del projecte de millora del Molí d'en Rata que consistirà en la instal·lació d'un motor per tal que el molí pugui funcionar.

Peñarando també va aprofitar per valorar els primers mesos de funcionament del Kftí i el Telecentre de Can Mas que, a dia d'avui, ja ha realitzar 6 tallers relacionats amb la informàtica i ha comptat amb més d'un centenar d'usuaris.

Un altre dels acords destacats va ser l'adjudicació d'obres per a la construcció de la coberta mòbil de les piscines exteriors del Poliesportiu Municipal, que, segons Peñarando, finalitzaran a principis del 2010.

Finalment en aquesta Junta de Govern es va donar el vistiplau a la dissolució amb l'empresa Obres del Baix Montseny, responsable de la reforma del carrer de Pizarro. El trencament de contracte s'ha signat per mutu acord de les dues parts, arrel dels problemes econòmics de l'empresa, que no li ha permès complir els terminis de realització d'obra. Les obres es reprendran en un mes, aproximadament, ja que l'adjudicació de la nova empresa es pot fer directament, tal i com marca la llei, per un procés de negociat, és a dir, demanant un pressupost a un mínim de tres empreses.

F.R.

Foto:
- Xavier Peñarando, durant la roda de premsa.