Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Unió de Botiguers de Ripollet renova la seva junta

Maria Villariño ha substituït Joan Serrano en la presidència de la Unió de Botiguers de Ripollet. L'entitat va renovar la seva junta directiva durant una assemblea celebrada el passat mes de març. Villariño, que porta tres anys a la UBR, dos d'ells com a membre de la junta, és responsable de la botiga Servicio Técnico Alonso.

La nova junta la conformen Carme Grau com a vicepresidenta, Daniel Català com a secretari i Montserrat Gorina com a tresorera. Els vocals són Monolo Moreno, Mercedes Ruiz, Marta Ríos, Mercedes Luján, Javier Alonso, Esther Arcarazo, Pervaiz Hussain, Benja Villegas i Felip Sánchez. La UBR ha aprofitat el nou número de la revista l'aparador per donar a conèixer la nova junta.

Concurs de disseny
La UBR ha convocat el primer concurs de disseny pel Ripostock, la fira d'estocs i promocions. Els cartells s'hauran de presentar a la UBR o al Centre Cultural de Ripollet en un CD o a través del correu electrònic ubripollet@gmail.com abans del 30 de maig. L'obra guanyadora rebrà un premi de 500 euros, a gastar en compres als comerços de la UBR. El veredicte es farà públic el proper 13 de juny.

Foto: l'alcalde fulleja l'aparador durant el Sant Jordi a la Rambla, el passat 19 d'abril

R.H.