Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers sobre menopausa al CAP II

El Servei d'Atenció Primària Cerdanyola-Ripollet ha decidit posar en marxa novament els tallers sobre la menopausa. L'objectiu és facilitar informació sobre quines són les modificacions en la fisiologia de la dona i sobre els aspectes a tenir en compte per poder gaudir d'una bona salut.

La menopausa fa refe­rèn­cia tant a la retirada de la menstruació com a l'etapa de la vida que envolta aquest fet que pot durar fins a 15 anys. En aquests tallers els professionals del SAP explicaran certs aspectes d'aquest període de la vida de les dones, quan es produeixen grans canvis vitals, hormonals i emocionals. A més, a les sessions se solventaran dubtes i preocupacions al voltant del paper que hi juga la menopausa en tots aquests canvis. Els propers tallers programats, a càrrec de les llevadores del CAP II, tindran lloc a l'aula d'educació sanitària del centre els dies 7 de maig i el 9 de juny. Les dones interessades poden accedir-hi sense necessitat d'inscripció prèvia.

Canvis al CAP I
D'altra banda, la direcció de l'EAP i el SAP Cerdanyola-Ripollet ha dut a terme una reordenació del servei de pediatria i medicina general que implica la incorporació de dos nous metges. Amb aquesta acció es pretén garantir la cobertura assistencial del CAP i millorar l'accessibilitat de la població als serveis sanitaris bàsics.

L.P.