Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Joventut fa la valoració del Pla Local de Joventut

El passat dimecres, 29 d'abril, el regidor de Joventut, Ferran Tornel, va fer la valoració del que ha estat el desenvolupament del Pla Local de Joventut durant aquests darrers anys. A grans trets, entre els objectius assolits, va destacar l'augment de l'equip tècnic de la Regidoria així com del pressupost.

L'avaluació ha estat realitzada per l'empresa Iniciatives i Programes per aconseguir, tal i com ha declarat el mateix regidor, “una avaluació objectiva per alguna persona externa al departament”. Tornel va fer un repàs de tots els programes desenvolupats que han aparegut durant aquests anys i que “han arribat a nivells òptims de consolidació”, com per exemple el Kftí, que ja ha entrat en funcionament al barri de Can Mas, les aules d'estudi nocturn o l'espai Gibrelleta, durant la Festa Major.

Un cop analitzats tots els punts del Pla, des de Joventut es podrà analitzar quins canvis s'han de fer en nous plans, quines activitats estan funcionant i quines no. En aquest sentit, Ferran Tornel va afirmar que el Consell Municipal de Joventut “no està funcionant com ens agradaria”. Segons el regidor, en aquest punt, hi ha diferents causes que ho provoquen, com la negativa de determinats sectors juvenils i polítics a participar i la dificultat, per qüestions de normativa, de substituir als membres del consell que es donen de baixa perquè ja no formen part d'una entitat, acaben l'institut, etc...

F.R.