Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Guia d'Activitats Educatives 2008/2009 promou l'activitat 'Ajuntament al Servei del Poble'

Aquest mes d'abril finalitza l'activitat ‘L'Ajuntament al servei del poble', promoguda des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet, que s'adreça als alumnes de 3è curs de primària de les escoles de Ripollet. Aquesta activitat, mitjançant un recorregut per les sales més importants de la Casa Consistorial, té per objectiu aconseguir que l'alumnat arribi a conèixer com s'organitza i treballa l'Ajuntament, siguin conscients dels drets i deures que tenen com a ciutadans i arribin a sentir-se part d'una comunitat.

A més, a la Sala de Plens, tenen l'oportunitat de fer i sentir-se regidors plantejant i aprovant propostes. Un total de 329 alumnes han participat a l'activitat i han tingut la possibilitat de fer preguntes a l'alcalde, Juan Parralejo, que es posa a la seva disposició per aclarir aquells dubtes i curiositats que li puguin plantejar. Els nens i nenes reben també material divers: els llibres Ripollet, vila de civisme i L'Ajuntament al servei del poble, un punt de llibre, un plànol, un model de sol•licitud i un calendari del contribuent, entre altres.

L'Ajuntament ha fet públic le seu agraïment a les escoles que han participat en aquesta activitat (CEIP Anselm Clavé, CEIP Enric Tatché, CEIP Gassó i Vidal, CEIP Francesc Escursell, CEIP J. Mª Ginesta, CEIP Tiana de la Riba, Col•legi Sant Grabriel, Col•legi Sant Joan de la Creu i Col•legi M. de Déu del Roser) i animen a tothom a participar el proper curs.

F.R.