Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es fan públiques les bases del concurs de cartells de la Festa Major 2009

El Patronat Municipal de Cultura de Ripollet fa públiques les bases del tradicional Concurs de Cartells de la Festa Major de Ripollet que se celebrarà els propers dies 28, 29, 30 i 31 d'agost. Una de les novetats del concurs d'enguany és que cada participant haurà de presentar una proposta consistent en dos cartells de disseny gràfic. Un serà per anunciar la Festa Major en general i l'altre serà una adaptació per publicitar la Gibrelleta 2009, espai jove de la Festa Major. Els elements identificatius del cartell de la Gibrelleta seran proporcionats per l'organització.

Tots aquells interessats, el termini per participar serà el proper 25 de maig, a les 13 hores; els treballs s'hauran d'adreçar al Centre Cultural de Ripollet (Rbla. Sant Jordi, 2-4). El veredicte es donarà a conèixer el 26 de maig a les 20 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural. El jurat estarà format pels membres de la Comissió de la Festa Major i un representant de l'organització de la Gibrelleta. L'obra guanyadora rebrà un premi de 1.200 euros i passarà a ser propietat del PMC.

Pel que fa a les característiques dels cartells, hauran de ser inèdits, sense signar inicialment i en format DIN A2 amb un suport rígid. Es podran utilitzar tantes tintes com es vulgui.

Tots els cartells que participin al certamen es podran veure exposats al vestíbul del Centre Cultural la setmana posterior al veredicte. Si les obres presentades no reuneixen la qualitat suficient, l'organització es reserva el dret de declarar el certamen desert.

El Patronat Municipal de Cultura espera que aquest any la participació sigui igual o superior a l'anterior edició del concurs. Recordem que l'any passat el número de participants es va doblar, amb una participació final de 20 concursants.


L.P.

FOTO: Guanyador del Concurs de Cartells de la Festa Major 2008.