Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca lliura els premis del Concurs de disseny de punts de llibre i audiovisuals

Un total de 929 obres han participat enguany a la 12a edició del Concurs de Punts de Llibre i el 7è Concurs de Disseny de Punt d'Audiovisuals, organitzat per la Biblioteca. 'Un punt per l'univers' ha estat el tema escollit enguany, amb motiu de l'Any internacional de l'Astronomia.

A la categoria A, de nens i nenes entre 6 i 10 anys, amb 634 concursants, la guanyadora va ser Núria Montenegro, qui va rebre 90 euros per a material de dibuix, llibres o audiviovisuals. Joselyn Isabel Palma i Sara Hua van rebre els accèssits atorgats per jurat.

A la categoria B, d'11 a 14 anys, amb 200 participants, va guanyar el punt de llibre dissenyat per Marc García, qui va rebre un val per 150 euros. Els accèssits en aquesta categoria es van atorgar a Cristina González i Javier Rodríguez.

Per últim, a l'apartat per a majors de 15 anys, on hi van participar 79 persones, el premi, dotat amb 245 euros, va ser per a Iris Rodríguez i els accèssits per a Cristina Suárez i Laura González. Els punts guanyadors han estat impressos i seran repartits a la Biblioteca.

FOTO 1: El regidor de Cultura, Ferran Tornel, amb la directora de la Biblioteca, Roser Pecanins i tots els guardonats.
FOTO 2: Punts guanyadors a la categoria A.
FOTO 3: Punts guanyadors a la categoria B.
FOTO 4: Punts guanyadors a la categoria adults.

R.H.