Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carles Gasset guanya l'or a la I Copa d'Espanya

El patinador del CPA Ripollet, Carles Gasset, ha aconseguit un important triomf pel seu palmarès, aconseguint l'or a les tres modalitats de la I Copa d'Espanya de Patinatge Artístic: figures obligatòries, lliure i combinada. La competició va tenir lloc del 14 al 18 d'abril a Coslada (Madrid), amb la participació de patinadors d'Itàlia, Holanda, França i Alemanya.

Les categories participants eren des de cadet fins a sènior, on participava en Gasset. En figures obligatòries, va aconseguir la medalla d'or gràcies a un excel•lent paràgraf bucle enrere. Al programa curt va aconseguir la primera plaça, tot i alguna petita errada en combinada. On realment es va lluir en Gasset va ser al programa llarg, finalitzant a 30 punts dels segon classificat. Va ser l'única ocasió on es va sentir l'himne espanyol, ja que Itàlia va dominar les altres categories.

Aquesta temporada en Gasset aspira a arribar en millors condicions al mundial, tot i arrossegar una tendinitis crònica al turmell esquerre. La prova se celebrarà a la localitat alemanya de Freiburg, on en Gasset aspira a la medalla d'or.

R.H.