Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova trobada del projecte Comenius

El passat dimecres, 22 d'abril, 17 d'alumnes de 4rt d'ESO i 1r de batxillerat de l'IES Lluis Companys es van trobar amb altres estudiants xipriotes i italians, al Centre Cultural, en el marc de les activitats del projecte Comenius. Aquest és un programa subvencionat per la Comunitat Econòmica Europea que pretén potenciar el treball conjunt entre els països de la Unió i alguns que aspiren a ser-ho.

Enguany, l'intercanvi s'ha realitzat amb dos instituts italians de les poblacions de Novara i Savona i un institut de Xipre. El tema que han treballat els estudiants durant aquest any ha estat la ciutadania i la identitat en l'intercanvi cultural per tal que els joves aprenguin a treballar de forma conjunta en favor de la pau i l'abolició de fronteres.

Aquesta ha estat la segona trobada dels estudiants, ja que el passat mes de novembre van visitar la ciutat de Novara. El novembre d'aquest any es tornaran a retrobar a Xipre per presentar els treballs que estan realitzant i a l'abril de 2010 es farà la clausura del programa a Savona (Itàlia).

F.R.

Foto: Tots els alumnes i professors, amb l'alcalde Juan Parralejo i la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera.