Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 2.000 fotografies presentades al Ripollet Image, 31a edició del Vila de Ripollet

L'Agrupació Foto - Cine Cerdanyola – Ripollet ha convocat la 31a edició del concurs de fotografia Vila de Ripollet que a partir d'aquest any s'anomenarà Biennal Internacional Digital, Ripollet Image. L'Agrupació ha volgut amb aquest canvi que el certamen fos totalment internacional.

La data límit per presentar les obres a la web de l'agrupació www.afocer.cat és l'1 de maig i el veredicte es farà públic el 17 de maig. Respecte als premis s'atorgaran dos trofeus i premi en metàl·lic de 3.000 euros, un per a cada categoria (color i monocrom), a més d'altres medalles i mencions.

El president de l'Agrupació, Jaume Badia va explicar a la roda de premsa de presentació que "després de fer arribar les bases als cinc continents del planeta, fins aquest moment ja s'han presentat més de 2.000 fotografies d'autors i autores de 40 països diferents". Badia també va voler destacar que el concurs està patrocinat per tres entitats internacionals de fotografia: Images sans Frontieres, Photografic Society of America i Fédération Internationale de l'Art Photographique, fet que implica un gran prestigi pel certamen i pels guanyadors.

A més, compta amb el suport de la Confederación Española de Fotografia, la Federació Catalana de Fotografia i el Patronat Municipal de Cultura de l'Ajuntament de Ripollet. Ferran Tornel, regidor de Cultura va destacar durant la presentació l'important esforç econòmic que s'ha realitzat per aquest certamen però va agrair i felicitar la tasca feta durant tots aquest anys per l'Agrupació i el prestigi i nom que dóna al municipi certàmens com aquest.

Podeu descarregar les bases de l'arxiu adjunt

F.R.

Foto: Jaume Badia i Ferran Tornel